1. Årets sommerjobbprosjekter er (nesten) ferdige!

  Årets sommerjobbere er nå (nesten) ferdige med sine prosjekter hos Medarbeiderne og Møller. Nå er det på tide å høre litt mer om hvordan det har vært å ha sommerjobb i Mesan, og hvordan oppgavene har vært på de prosjektene hos Møller og Medarbeiderne.

 2. Fellesferie? Ikke denne gjengen!

  Sommerjobbprosjektene er halvveis, men hva er egentlig status? Prosjektene for Medarbeiderne og Møller er godt i gang. Tiden beveger seg som alltid altfor fort, og vi skal nå få et innblikk i de første hektiske ukene!

 3. Ikke alle tar ferie; møt årets sommerjobbere!

  Hva betyr det egentlig å være en konsulent? Dette er spørsmålet Mesan prøver å tilby svaret på til årets sommerjobbere fra UiO, NTNU og AHO. Vi har utvidet antallet sommerjobbere med én, og tar for første gang inn en sommerjobber som skal jobbe eksklusivt med brukeropplevelse fra Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo. Gruppen har blitt splittet i to, og de skal begge jobbe på reelle kundeprosjekt for henholdsvis Møllergruppen og Medarbeiderne. Vi skal følge de gjennom sommeren, så stay tuned!

 4. Med vind i seilene

  Regnskapet for 2015 har blitt avlevert og godkjent, og med et allerede godt grep om 2016 vil vi fortsette den stødige veksten.

 5. Mesan på trykk i Finansavisen: Nyttårsforsett for deg som skal digitalisere

  2016 bør bli de små, veldrevne IT-prosjektenes år! Dette er et tema vi i Mesan mener mye om, og vi har i dag fått denne kronikken på trykk i Finansavisen.

 6. God jul & godt nyttår!

  Årets "ti tips for sprø svor" er pløyd gjennom, og ribba ligger klar på kjøkkenbenken. Mesan ønsker alle kjente og kjære en riktig god jul og et godt nyttår!

 7. Fagarbeid i Mesan - del 3

  I Mesan har vi et sterkt fokus på fagarbeid og videreutvikling av våre ansatte. Som et ledd i en kontinuerlig faglig utvikling har vi et sett fagutvalg som hver tar for seg et av Mesan sine kjernefagområder. Over de neste ukene vil vi publisere artikler som tar for seg de ulike faggruppene, og hva deres mål for 2015 er.

 8. Fagarbeid i Mesan - del 2

  I Mesan har vi et sterkt fokus på fagarbeid og videreutvikling av våre ansatte. Som et ledd i en kontinuerlig faglig utvikling har vi et sett fagutvalg som hver tar for seg et av Mesan sine kjernefagområder. Over de neste ukene vil vi publisere artikler som tar for seg de ulike faggruppene, og hva deres mål for 2015 er.

 9. Mesan bidrar på årets JavaZone konferanse!

  JavaZone er en av Europas største Javakonferanser. Det skal holdes rundt 200 presentasjoner fordelt på to dager med mer enn 2500 besøkende. Konferansen avholdes i Oslo Spektrum 9 og 10 september. Mesan stiller for niende år på rad som partner, og foruten vår stand med konkurranse og spennende tema, vil vi stille med flere foredragsholdere, og ser frem til å sette vårt preg på årets konferanse. Vi gleder oss! Under kommer en kort beskrivelse av hvert foredrag/lyntale

 10. Velkommen til høstens nyansatte!

  Mesan ansetter hvert år mange nyutdannede fra forskjellige universiteter og høyskoler rundt om i både Norge og verden. De aller fleste av disse ankommer i august, og er et resultat av et omfattende rekrutteringsarbeid som foregår året igjennom. Denne gang er vi så heldige å få inn hele tolv nye ansatte! De har alle en spennende tid i møte, og vi i Mesan gleder oss til å følge utviklingen til disse unge og lovende nyansatte. De skal nå gjennom tre intensive uker med opplæring før de blir sendt ut i forskjellige prosjekter. Vi ønsker høstens nyansatte hjertelig velkommen til Mesan, og under kommer en kort presentasjon av hver enkelt.