1. Mesan blir en del av det danske konsernet Netcompany

  Med det nordiske PE fondet FSN Capital i ryggen, kjøper det danske IT-selskapet Netcompany det norske konsulenthuset Mesan. Ambisjonen er å bli et ledende selskap i det skandinaviske IT markedet.

 2. Mesan klatrer på listen over Norges største IT-selskaper

  Forrige uke rapporterte Finansavisen om den største veksten i IT-sektoren siden 2006, samt presenterte nøkkeltall for de 500 største selskapene.

 3. Hvem er egentlig høstens nyansatte?

  Hvert år rekrutterer Mesan mange nyutdannede fra forskjellige universiteter og høyskoler rundt om i både Norge og verden. Disse trer direkte inn i Mesaninen - vårt tre uker lange, intensive opplæringsprogram, før de blir sendt ut i forskjellige prosjekter. 5. september var første prosjektdag, og vi håper alle sammen var like spente som vi var. Les under for å finne ut av hvem vi egentlig har tatt med på laget!

 4. Utvikling av Tolletatens KvoteApp

  Et svært vellykket offentlig digitaliseringsprosjekt!

 5. Årets sommerjobbprosjekter er (nesten) ferdige!

  Årets sommerjobbere er nå (nesten) ferdige med sine prosjekter hos Medarbeiderne og Møller. Nå er det på tide å høre litt mer om hvordan det har vært å ha sommerjobb i Mesan, og hvordan oppgavene har vært på de prosjektene hos Møller og Medarbeiderne.

 6. Fellesferie? Ikke denne gjengen!

  Sommerjobbprosjektene er halvveis, men hva er egentlig status? Prosjektene for Medarbeiderne og Møller er godt i gang. Tiden beveger seg som alltid altfor fort, og vi skal nå få et innblikk i de første hektiske ukene!

 7. Ikke alle tar ferie; møt årets sommerjobbere!

  Hva betyr det egentlig å være en konsulent? Dette er spørsmålet Mesan prøver å tilby svaret på til årets sommerjobbere fra UiO, NTNU og AHO. Vi har utvidet antallet sommerjobbere med én, og tar for første gang inn en sommerjobber som skal jobbe eksklusivt med brukeropplevelse fra Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo. Gruppen har blitt splittet i to, og de skal begge jobbe på reelle kundeprosjekt for henholdsvis Møllergruppen og Medarbeiderne. Vi skal følge de gjennom sommeren, så stay tuned!

 8. Med vind i seilene

  Regnskapet for 2015 har blitt avlevert og godkjent, og med et allerede godt grep om 2016 vil vi fortsette den stødige veksten.

 9. Mesan på trykk i Finansavisen: Nyttårsforsett for deg som skal digitalisere

  2016 bør bli de små, veldrevne IT-prosjektenes år! Dette er et tema vi i Mesan mener mye om, og vi har i dag fått denne kronikken på trykk i Finansavisen.

 10. Digitalisering

  Mesan tilbyr kompetanse i alle faser av en digitaliseringsprosess, og vi har i en årrekke hjulpet aktører i både privat og offentlig sektor med digitalisering. Vi kommer inn tidlig i prosessen og snakker med brukere, både interne og eksterne, analyserer arbeidsprosesser og sikrer at de rette valgene blir gjort. Videre tar vi fullt prosjektansvar for både utvikling av nye innovative løsninger og modernisering av eksisterende løsninger, og har også et eget forvaltningsregime tilpasset dette.